Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!
Nie jesteś zalogowany.
W samo poludnie ceremonia powitania, a potem juz tylko lawina spotkan, takze z Lechem Kaczynski i Donaldem Tuskiem. Odwiedza nas dzis prezydent Francji Nicolas Sarkozy. Czy te wizyte nalezy traktowac jako kurtuazyjna, a moze jako przelom w stosunkach polsko-francuskich?
http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=137509
| » Kątem oka W warszawskim Centrum Onkologii, w którym przez pewien czas byłem częstym gościem, na stolikach w poczekalniach nieraz znajdowałem ulotki cudownych leków. Kiedy zapytałem lekarza, czy zwracali się do policji i prokuratury o zrobienie porządku z tymi typami spod ciemnej gwiazdy, roześmiał się i odpowiedział, że nie mają na to ani sił, ani czasu, że kiedy przebiegający przez poczekalnię lekarz kątem oka zauważy, że to świństwo znowu tu leży, zgarnia papierzyska do kosza na śmieci i na tym sprawa się kończy. | » Biżuteria księżnej Windsoru na sprzedaż Biżuteria, którą brytyjski król Edward VIII kupił dla swej amerykańskiej żony Wallis Simpson, późniejszej księżnej Windsoru wystawiona będzie na sprzedaż - poinformował dom aukcyjny Sotheby's. |