Porozmawiaj, napisz, udziel głosu

Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!

Nie jesteś zalogowany.

• Index
  •  » Wiadomości
  •  » Obama: Wuj wyzwalal Auschwitz. ''W Armii Czerwonej?'' ...

#1 2008-05-28 09:01:54

admin
Admin

Obama: Wuj wyzwalal Auschwitz. ''W Armii Czerwonej?'' ...

- Moj wujek nalezal do oddzialu, ktory bral udzial w wyzwalaniu obozu koncentracyjnego w Auschwitz - powiedzial Barack Obama na spotkaniu z weteranami. - Wujek Obamy musialby sluzyc z Armii Czerwonej - twierdza komentatorzy, ktorzy przypominaja, ze oboz koncentracyjny byl wyzwolony w styczniu 1945 r. przez armie sowiecka.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5251798.html?skad=rss

• Index
  •  » Wiadomości
  •  » Obama: Wuj wyzwalal Auschwitz. ''W Armii Czerwonej?'' ...

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Ginekolog Poznań Prezent dla dziewczyny Apteka Aticos Barcelona Pozycjonowanie
» Naukowcy stworzą trójwymiarową mapę Titanica
Grupa naukowców wyruszy w przyszłym miesiącu z ekspedycją do wraku Titanica - poinformowała agencja Associated Press. Badacze mają ocenić stan zatopionego statku oraz stworzyć trójwymiarową mapę wraku.
» Kątem oka
W warszawskim Centrum Onkologii, w którym przez pewien czas byłem częstym gościem, na stolikach w poczekalniach nieraz znajdowałem ulotki cudownych leków. Kiedy zapytałem lekarza, czy zwracali się do policji i prokuratury o zrobienie porządku z tymi typami spod ciemnej gwiazdy, roześmiał się i odpowiedział, że nie mają na to ani sił, ani czasu, że kiedy przebiegający przez poczekalnię lekarz kątem oka zauważy, że to świństwo znowu tu leży, zgarnia papierzyska do kosza na śmieci i na tym sprawa się kończy.

Online Games - BetFair - WYBORCZA - Antykoncepcja - kartki