Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!
Nie jesteś zalogowany.
Rosyjski pilkarz Andriej Arszawin pisze ksiazki, poinformowal Sowietskij Sport. Ostatnia pozycja nosi tytul: My to zrobilismy. Historia wielkiego zwyciestwa.
http://pilka.interia.pl/news/rosyjski-pilkarz-pisze-ksiazki,1117290?source=rss
| » Kątem oka W warszawskim Centrum Onkologii, w którym przez pewien czas byłem częstym gościem, na stolikach w poczekalniach nieraz znajdowałem ulotki cudownych leków. Kiedy zapytałem lekarza, czy zwracali się do policji i prokuratury o zrobienie porządku z tymi typami spod ciemnej gwiazdy, roześmiał się i odpowiedział, że nie mają na to ani sił, ani czasu, że kiedy przebiegający przez poczekalnię lekarz kątem oka zauważy, że to świństwo znowu tu leży, zgarnia papierzyska do kosza na śmieci i na tym sprawa się kończy. | » Kołtoń: Finał pod patronatem Cruyffa Dziś Hiszpania kontra Holandia w 19. finale mundialu. Dla mnie to finał pod patronatem Johana Cruyffa. Obie drużyny swoje korzenie mają w filozofii "futbolu totalnego" lat siedemdziesiątych. Z tym, że obecnie Hiszpania jest... lepszą Holandią! |