Porozmawiaj, napisz, udziel głosu

Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!

Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-10-15 15:48:11

admin
Admin

Zatrzymani Rumuni probowali uciec ...

Trzech obywateli Rumunii, podejrzanych o  wyludzanie znacznych kwot pieniedzy z bankomatow, zatrzymano  podczas proby wyjazdu z Polski na przejsciu granicznym w  Zgorzelcu. Mezczyzni - wedlug ustalen policji - naleza do  miedzynarodowego gangu.

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/zatrzymani-rumuni-probowali-uciec,993925?source=rss

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Fracht morski Kuchnie Warszawa Pozycjonowanie Olsztyn Resory Pozycjonowanie
» Dylemat więźnia i inne możliwości
Problem wydaje się dość prosty: Dlaczego ludzie ze sobą nie współpracują? Lub raczej, dlaczego nie współpracują ze sobą bardziej? Przecież, jeżeli ja pomogę tobie, a ty pomożesz mnie, to czy nie skorzystamy na tym obaj? Podobnie, czy nie skorzystalibyśmy wszyscy na konsekwentnym trzymaniu się sposobu postępowania wolnego od stosowania przemocy?
» Nie przestanę mówić na rzecz sprawiedliwości i praw człowieka
Niedawny atak na moją rodzinę, w którym mój ojciec stracił jedno oko, był kolejną próbą zastraszenia nas. Dla żadnego inteligentnego obserwatora sytuacji w Nigerii ten incydent nie był niespodzianką. Nigeria została bowiem praktycznie rzecz biorąc przejęta przez zbirów, oszustów, porywaczy i bandytów.

Perfumy, kosmetyki - brona - Wodomierz - leczenie żywieniowe - autogaz