Porozmawiaj, napisz, udziel głosu

Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!

Nie jesteś zalogowany.

• Index
  •  » Wiadomości
  •  » Kazik: Wku... mnie, ze dozorca mojego kraju to kretyn ...

#1 2008-05-28 09:01:51

admin
Admin

Kazik: Wku... mnie, ze dozorca mojego kraju to kretyn ...

Kazik Staszewski promowal we Wroclawiu zbior wlasnych felietonow. - Wk... mnie, ze dozorca mojego kraju jest kretynem albo niekompetentnym ignorantem - stwierdzil przy okazji. Nie ma to jak maly skandal, zeby podgrzac atmosfere. 

http://deser.gazeta.pl/deser/1,83454,5252077,Kazik__Wku____mnie__ze_dozorca_mojego_kraju_jest_kretynem.html?skad=rss

• Index
  •  » Wiadomości
  •  » Kazik: Wku... mnie, ze dozorca mojego kraju to kretyn ...

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Prezenty Bilety LOT Rzeźby lodowe Biura Tłumaczeń Pozycjonowanie
» Sedes Lennona sprzedany za 9,5 tys. funtów
Sedes należący do Johna Lennona został dzisiaj sprzedany w Liverpoolu na aukcji przedmiotów związanych z Beatlesami za 9,5 tys. funtów - niemal dziesięciokrotność jego wartości szacunkowej - podali organizatorzy.
» O Lechu: "Od 60. minuty słabną i wówczas ich dobijemy"
Trener Lecha Poznań, Jacek Zieliński nie wytrzymuje ciśnienia. O arbitrze spotkania z Jagą powiedział "synek, który ma mleko pod nosem". Wcześniej fachowców, takich jak Jarosław Araszkiewicz, określił mianem "pseudoekspertów". Tymczasem słowa "Arasia" potwierdził Michał Probierz. "Od sześćdziesiątej minuty słabną i wówczas ich dobijemy" - prorokował opiekun Jagiellonii.

Samochody używane - masuren - wypożyczalnia samochodów - dla-babci - gra mario