Porozmawiaj, napisz, udziel głosu

Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-05-28 09:01:45

admin
Admin

USA: Wuj Obamy sluzyl w Armii Czerwonej? ...

Czy wujek ciemnoskorego Baracka Obamy sluzyl w Armii Czerwonej? - pytaja zlosliwie Republikanie i wytykaja amerykanskiemu senatorowi pomylke, jaka popelnil w czasie spotkania z wojennymi weteranami.

http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=137504

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Smycze reklamowe Słownik polsko norweski Pozycjonowanie Rybnik Wyjazdy Integracyjne Pozycjonowanie
» Trzydzieści lat minęło...
Miałem pisać o czymś innym - o rocznicy sierpniowego zrywu - i nawet już ułożyłem pierwsze zdania, ale coś mi strzeliło do głowy włączyć telewizor. I w jednej z całodobowych telewizji informacyjnych na pasku pod ekranem zobaczyłem napis: "Min. Cezary Grabarczyk: uda się zrealizować większość inwestycji drogowych zaplanowanych na Euro 2012". Pewnie paręset tysięcy ludzi popatrzyło i popatrzy jeszcze na ten wielokrotnie pojawiający się na ekranie pasek, odbierając i zapisując w podświadomości komunikat: "uda się".
» Demokratyczna retoryka porażki wyborczej
Co może wydać się zaskakujące, pokonany kandydat ma z perspektywy retoryki większą swobodę manewru, jak też odgrywa ważniejszą rolę w przebiegu dramatu wieczoru wyborczego i procesie demokratycznej zmiany władz. Po stronie retoryki stosowanej przez pokonanego kandydata spoczywa bardziej odpowiedzialne zadanie w ceremonialnym rytuale demokratycznego przejęcia władzy

klamki - darmowe linki - katalog firm - Kraków hotele - pełnomocnik