Tu możesz porozmawiać na wiele tematów - o świecie, o sporcie, o kulturze. Sprawdź!
Nie jesteś zalogowany.
Bez reprezentantek Polski rozgrywany bedzie w Barcelonie turniej glowny z cyklu World Tour w siatkowce plazowej.
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/world-tour-siatkarek-bez-polek,1117361?source=rss
| » Znaki Wiosna tego roku obfitowała w wydarzenia. Najpierw tragedia smoleńska. Dla mnie już zawsze będzie się ona wiązała z konferencjami naukowymi. Byłem w Warszawie na "Gastro Update" gdy około 10. 00 ktoś przerwał wykład prof. Adama Dzikiego z Łodzi i powiedział : "proszę państwa , Prezydent Polski nie żyje". Potem w drodze do Bydgoszczy minęło mnie kilkanaście samochodów na sygnale podążających od strony Gdańska do Warszawy. | » Kołtoń odpowiada Stefańskiemu Szanowny Panie Stefański - nienawiść jest mi całkowicie obca. Mierzi mnie takie ujęcie tematu na wstępie Pańskiej odpowiedzi. Jednak szanuję fakt, że zapoznał się Pan z krytyką i udzielił - jako szef Departementu Logistyki Rozgrywek Ekstraklasy - wyczerpującej informacji. |